BREAKING NEWS

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Μακαρονάδες

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Μπαρμπουνοφάσουλα λαδερά


Υλικά

Φασόλια χάντρες 1 κιλό
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερού
Ντοματάκια κον κασέ 1 κουτί
Πελτές ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι - πιπέρι
Κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό

Οδηγίες

Βράζουμε τις χάνδρες για 10 λεπτά σε ανοικτή κατσαρόλα και μετά τις σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, την κανέλα και προσθέτουμε και τα φασόλια. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν (στην χύτρα σε 10 λεπτά είναι έτοιμα).

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 e-magiremata
Distributed By Free Premium Themes. Powered byBlogger